Skip links

Як створити новий сайт WordPress? База знань Hostinger

створення сайту на wordpress

Здебільшого це розважальний чи навчальний контент. Додавання контенту WordPress обробляється шляхом введення даних у кілька попередньо створених форм. Це одне з переваг використання цієї платформи. Щоб змінити віджет, перейдіть до розділу «Вигляд – Віджети».

3. Настройте доставку и платежи

Це розширення, які додають до сайту додатковий функціонал. Цей функціонал може бути незначним на кшталт однієї додаткової опції у вже існуючому розділі, а може бути цілим розділом із сотнями нових налаштувань. Це ось ці блоки «Ласкаво просимо до WordPress», «Стан здоров’я сайту», «Швидка чернетка» та інші. https://wizardsdev.com/ Їхнє значення в тому, щоб показати загальну інформацію про важливі аспекти роботи сайту в одному місці.

Крок 6. Встановлення необхідних плагінів

створення сайту на wordpress

Якщо ви вважаєте себе просунутим вебмайстром, можете змінити деякі налаштування SEO-модуля. Для цього виберіть меню «Інструменти SEO» в консолі «движка». Пропустіть розділи «Віджети» і «Статична домашня сторінка». Статичну сторінку ви вже налаштували, а віджети краще налаштовувати не в меню теми, а в меню WordPress. Для цього виберіть розділ «Зовнішній вигляд – віджети». У лівій частині екрана ви бачите доступні віджети.

Шаг 1. Регистрация доменного имени и приобретение веб-хостинга для WordPress’a

  • Введіть особисті дані, за допомогою повзунка встановіть нульову вартість використання плагіна.
  • А наш наступний крок — додати перші блоки на сторінку і розібратися, як з ними взаємодіяти.
  • Ми вже неодноразово розказували вам, що SEO оптимізація сайту – це є дуже тривалий та важкий процес.
  • Так само можна створити і підвал сайту в розділі «Конструктор підвалу».
  • Однак для багатьох сайтів оновлювати контент достатньо раз на кілька тижнів або близько того.

Вам потрібно переконатися, що відвідувачі хочуть повернутись на ваш сайт після першого відвідування. Проаналізуйте, чи запропонували ви їм ті, що змусили їх повернутися, чи додали всі функції, які приваблюють їх. Використовуючи «теми», можна швидко встановити та обновити зовнішній вигляд свого сайту. За бажанням можна придбати теми у магазині WordPress, де ілюстратори, веб-дизайнери та розробники створили шаблони для будь-якого варіанту. Однак перед початком важливо зрозуміти різницю між WordPress.com та WordPress.org. WordPress.org є основним сайтом WordPress та містить повний безоплатний набір програмного забезпечення, необхідного для створення окремого веб-сайту.

Крок 4. Ознайомлення з WordPress. Базові налаштування.

Про те, що система вже встановлена, ви можете дізнатися, перейшовши за посиланням вашого домену. Якщо все зроблено правильно, ви побачите стартову сторінку вашого сайту. Якщо у вас щось пішло не так – просто зверніться в службу підтримки хостинг-провайдера по телефонах або в онлайн-чат і ваша проблема буде швидко вирішена. Резервні копії дуже виручають – у разі втрати доступу або при виникненні технічних труднощів у вас буде все необхідне для повного відновлення контенту. Бекапи сайту можна робити за допомогою спеціальних плагінів, наприклад, Snapshot Pro, або ж обрати хостера, який робитиме це за вас. Щоб ваш веб-сайт був доступним для відвідувачів Інтернету, потрібно розмістити його на сервері, який буде транслювати його для громадськості.

створення сайту на wordpress

Четвертий крок – виберіть тему WordPress

Багато наших клієнтів ведуть з нами свій малий бізнес або сайти спільнот. Ви можете продавати товари безпосередньо зі свого сайту або створити сайт, призначений виключно для отримання інформації про ваш бізнес і сферу знань. Якщо у вас вже є складене технічне завдання під ваш проект з усією необхідною інформацією – просто надішліть його нам.

  • Для тексту використовуйте стандартні блоки WordPress «Заголовок» та «Параграф».
  • Перш за все навчимося створювати глобальні стилі в параметрах теми.
  • Встановіть і активуйте вибраний плагін, наприклад, Google XML Sitemap.
  • Для налаштування плагіна перейдіть в меню «Налаштування – XML Sitemap».

2. Добавьте товары

Щоб її розкрити, ми випустили ще дві статті на додаток до цієї статті. Кожна з них приблизно така сама за обсягом, як і ця. В одній статті розбираємо налаштування WooCommerce та роботу з товарами, а в іншій — глобальніші як створити сайт на wordpress речі, такі як листи клієнтам, фільтри, акції, дизайн.

This website uses cookies to improve your web experience.
>
Explore
Drag